Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Інтерактивна платформа до Європейського тижня цифрової грамотності

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

Напередодні Європейського тижня цифрової грамотності, який стартує в Україні 22 березня 2021 року, бібліотекарі відділу “Інтернет-центр” МОБЮ продовжили знайомити студентів Миколаївського державного коледжу економіки та харчових технологій з інтерактивним проєктом “Дія. Цифрова держава”. Захід відбувся 19 березня в межах кластера активних громадян “Інтерактивні платформи: електронні сервіси на допомогу громаді”.
Дія — український e-сервіс державних послуг, що розробляється Міністерством цифрової трансформації України. Студенти зареєструвалися на сайті і детальніше ознайомились з проєктом “Дія. Цифрова освіта”, зокрема двома освітніми серіалами: “Медіаграмотність у часи пандемії” (курс для молоді, створений Міністерством цифрової трансформації України спільно з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні за підтримки USAID) і спільним проєктом Міністерства цифрової трансформації України та Київського національного університету імені Тараса Шевченка — “Вступ: діджитал-маркетинг для школярів та студентів”.
 
Ознайомившись з серіалами, студенти виказали бажання пройти онлайн-навчання і одержати національні сертифікати про рівень своєї цифрової грамотності. 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.