Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Тринадцятий квест “Історичний Миколаїв”

Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

24 травня відбувся тринадцятий квест “Історичний Миколаїв”, організований обласною бібліотекою для юнацтва за ініціативи і підтримки Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №35. Вже вкотре маршрут квесторів пролягав вулицею Соборною, але вперше змагалися такі юні учасники, які до того ж представляли один навчальний заклад.

Дві команди семикласників — “Бігбрейнс” і “Спортсменки-комсомолки” — були проінструктовані, отримали завдання і вирушили досліджувати головну вулицю рідного міста. Виконуючи завдання, знайшли вісім локацій: пам’ятні дошки Олександру Сидорчуку, Володимиру Образцову, Григорію Потьомкіну, Олександру Пушкіну, пам’ятник корабелам і флотоводцям, Каштановий сквер і місце, де колись знаходився пам’ятник адміралу Грейгу. На кожній локації квестори отримували елемент пазлу і робили веселе та креативне командне селфі. Фінішували в бібліотеці значно раніше часу, виділеного організаторами на проходження маршруту. Просто команди-блискавки! Обидві команди швидко склали пазл, безпомилково назвали об'єкт на ньому зображений. Фортуна цього дня була на боці більш згуртованих — перемогу здобули “Спортсменки-комсомолки”.


Аби визначити володарів номінації “Шалена фотозйомка”, представники команд— Дарина і Костянтин — захищали перед журі свій маршрут, коментуючи локаційні фото. Юні квестори проявили таку оригінальність, особисту ерудицію, дружність, товариськість і повагу до суперників, що вражені члени журі, віддавши перевагу “Бігбрейнс”, відзначили високий рівень підготовки і надзвичайну злагодженість обох команд.

І нарешті, кульмінація — нагородження переможців. Окрім дипломів і солодких подарунків, всі учасники отримали найголовніше — позитивні емоції, вибуховий заряд бадьорості, завзятості і нестримне бажання більше дізнаватися про рідний Миколаїв.

Наша дяка класному керівникові 7-А класу Інні Володимирівні Яновській і всім учасникам тринадцятого foot-квесту. До нових зустрічей у бібліотеці!

 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.