Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Дванадцятий foot-квест “Історичний Миколаїв”

Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

10 вересня відбувся дванадцятий foot-квест із циклу “Історичний Миколаїв”, присвячений 231-річчю Миколаєва та 83-річчю утворення Миколаївської області.

У квесті вулицею Соборною взяли участь чотири команди: студенти Миколаївського будівельного коледжу КНУБА, Миколаївського фахового коледжу культури і мистецтв, Державного коледжу економіки та харчових технологій, учні професійного машинобудівного ліцею.



На головній вулиці Миколаєва квестори завзято шукали історичні й архітектурні пам'ятки різних століть: першу трамвайну підстанцію, поштову станцію, на якій зупинявся Олександр Пушкін, будинок, в якому мешкав академік Володимир Образцов, аркасівських левів, зруйнований пам'ятник Грейгу та інші. Знайшовши локацію, учасники відповідали на запитання бібліотекарів-координаторів щодо кожного об'єкта, аби підтвердити правильність свого пошуку.


Оцінюючи команди, журі враховувало затрачений на проходження квесту час, зауваження координаторів, креативність і ораторські здібності капітанів при захисті маршруту. Керівниця проєкту “Великий марафон юних краєзнавців”, провідна бібліотекарка Оксана Криловська, оголосила результати голосування: перше місце виборола команда “Шукачі” будівельного коледжу, друге зайняла “Фортуна” з машинобудівного ліцею, а третє дісталося “Кліо” з коледжу економіки.
 

Директор бібліотеки Наталія Ткаченко привітала переможців і вручила капітанам дипломи і надані меценатами призи — торти від власника кафе “Наполеон”, переможця телевізійного шоу “Король десертів” Олега Чередниченка і піци від Pizza Lovers. В окремій конкурсній номінації “Шалена фотозйомка” завдяки веселим селфі на фоні локацій перемогли “Шукачі”, які отримала ще й набір чашок. А команда коледжу культури і мистецтв втішалася цукерками. Організатори щиро дякують Олегу Чередниченку і Андрію Нероді за підтримку заходу, а молодь запрошують до участі у “Великому марафоні юних краєзнавців”, який триває.
 


 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.