Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Історичний екскурс і фізкульт-стрибунчики на бібліотечному майданчику

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

10 червня на літньому майданчику в Манганарівському сквері вирували події. Бібліотекарі запросили всіх охочих на історичний екскурс “Нація UA”, а разом із малечею влаштували фізкульт-стрибунчики “Наввипередки з сонцем”.
alt

Бібліотекарки Валентина та Олександра познайомили дівчаток і хлопчаків із розвагами свого дитинства. Діти з задоволенням стрибали в «класики», втікали від кота-квача, а, набігавшись, гортали яскраві сторінки дитячих журналів і цікавих книжок. Вони знайшли нових друзів, весело й цікаво провели час на свіжому повітрі. Тому з нетерпінням чекають наступних зустрічей з веселими і завзятими бібліотекарками.
alt

alt
Поки малеча ганяла наввипередки з сонцем, їхні батьки, бабусі-дідусі і старші братики-сестрички охоче взяли участь у краєзнавчій вікторині, запропонованій пані Анною. Миколаївці продемонстрували непогані знання історичних місць рідного міста: безпомилково впізнавали водонапірну вежу інженера Шухова, городище “Дикий сад”, Турецький фонтан в яхт-клубі, музейний комплекс “Старофлотські казарми”, Музей суднобудування і флоту, обсерваторію та інші визначні місця й архітектурні пам'ятки. І дорослі, і маленькі городяни розповіли про свої улюблені місця відпочинку та пофантазували, яким буде наше місто у майбутньому.
alt
Всі отримали заряд бадьорості, яскраві емоції, до того ж поповнили свої знання про історичні пам’ятки Миколаєва.


 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.