Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Школярам — про основи медіаграмотності

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

24 листопада черговий тренінг із циклу “Основи медіаграмотності для молоді”, учасниками якого стали учні 4-х класів Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №6, був присвячений особливостям користування соціальними мережами.
Бібліотекарка відділу соціокультурної діяльності молоді ОБЮ Валентина Гавришко пояснила школярам, чим зумовлена популярність соцмереж, навела статистику популярності (нині в топі — Facebook, YouTube, Instagram і Telegram). Під час опитування виявилось, що присутні найчастіше користуються YouTube та різними месенджерами, такими як Viber, Telegram та WhatsApp.
 
Валентина, зауваживши, що соціальні мережі є джерелом не тільки розважального контенту, але й іншої важливої інформації, пояснила учням головні принципи перевірки новин. Не оминули увагою ще одну важливу і гостру тему в контексті соцмереж — кібербулінг. Бібліотекарка зосередила увагу учнів на правилах безпеки та розповсюдження особистої інформації. 
 
Діти подякували ведучій за нову корисну інформацію і пообіцяли дотримуватися всіх порад і правил безпечної поведінки в інтернеті.
 
 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.