Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Обережно — кібершахраї! Тренінг 4

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

25 травня відділ “Інтернет-центр” МОБЮ організував черговий комунікаційний тренінг “Обережно – кібершахраї!”, цього разу для учнів 7-10 класів Миколаївської санаторної школи-інтернат №7.

Захід був спрямований на попередження молоді щодо потенційних ризиків, пов’язаних із секстингом. Бібліотекарка Влада Смолинська ознайомила з дорожньою картою “Секстинг: що це та як убезпечитися від наслідків?”. Спочатку разом із учнями розібрали, що таке секстинг та його види, далі перейшли до ризиків (правових, емоційних та психологічних, соціальних та фізичних) і наслідків.

Особливу увагу закцентували на превентивних діях і захисті від поширення особистих фото, інтимних повідомлень. Бібліотекарка назвала основні ознаки потенційного шахрая та шантажиста і наголосити, що жертва ніколи не несе провину за дії кривдника.

Наприкінці спікерка розповіла, що робити якщо вас шантажують вашими інтимними фото, а також, що робити якщо їх вже поширили серед ваших знайомих та в інтернеті. Школярі ознайомилися з платформою #stop_sexting, а також отримали інформацію щодо “гарячих” ліній безкоштовної правової та психологічної допомоги.




 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.