Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Виїзна сесія у Шевченківській громаді

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

26 вересня до села Центральне Шевченківської територіальної громади з виїзною сесією завітали бібліотекарі Миколаївської ОБЮ. Місцем зустрічі стала Центральна бібліотека-філія, де й відбувся літературний бранч для юних і дорослих книголюбів.


Завідувачка науково-методичного відділу МОБЮ Ірина Бринкіс висловила радість з приводу зустрічі, заохочувала всіх присутніх активно користуватися інформаційними ресурсами і віддаленими послугами обласної бібліотеки для юнацтва, а просто зараз запросила поринути в захопливий світ літератури. Присутні школярі, спраглі до нових знань і цікавого дозвілля, активно брали участь у вікторинах, які провела бібліотекарка Анна Кондрацька, читали скоромовки, проходили тести на знання української мови. З не меншим завзяттям грали в рухливі ігри “Знайди пару”, “Їстівне-неїстівне”, “Земля, море, повітря”, грі-асоціації та інших цікавих забавах.

Чимало охочих взяли участь у майстер-класі з нетрадиційного малювання. Творчий процес був нескладний, нагадував цікаву гру, а результат потішив всіх юних майстрів і майстринь.

Аби підкріпити сили учасників літературного бранча, гості з Миколаєва пригостили їх смаколиками, а на згадку про зустріч — подарували книжки.

Завідувачка Центральної бібліотеки-філії Людмила Ступницька подякувала миколаївським колегам за цікаву, насичену зустріч. Її щиро підтримали всі присутні. Ми ж впевнені, це лише початок дружби і спілкування, яке обов’язково триватиме не один рік.

Дякуємо за організаційну підтримку Миколаївський обласний центр соціальних служб, гуманітарну організацію “Міжнародний Медичний Корпус” і Благодійний фонд “Індиго”.




 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.