Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Презентація фотовиставки «Це Кохання…» до Дня святого Валентина

Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

13 лютого у відділі мистецтв і краєзнавства в рамках цільової бібліотечної програми «Шукаємо таланти» відбулася презентація фотовиставки «Це Кохання…» до Дня святого Валентина.

Це — спільний проект бібліотеки і обласного благодійного фонду “Індиго”. Іванова Н.В. і Ольга Криницька привітали учасників і гостей виставки. Автори виставки – члени Миколаївського молодіжного творчого клубу «Імпульс», створеного 2 роки тому, співпрацю з яким бібліотека почала з 1 лютого. Дмитро Бабаєв, член клубу розповів про проекти на майбутнє. Савельєва Л.І., завідуюча відділом мистецтв і краєзнавства, член Національної спілки фотохудожників України, призер міжнародних конкурсів подякувала юнакам і дівчатам за їх цікаві роботи.

Під час презентації студенти Миколаївського державного вищого училища культури Ангелина і Олег Бахтії зачарували присутніх дивовижним вальсом. Артист обласної філармонії Ярослав Михайлов виконав на гітарі музичні імпровізації. Євген Шалоумов з Будинку творчості учнів заспівав пісні.
Бібліотекарі презентували святкову книжну виставку “Кохання — мрії та випробування”, розважили присутніх жартівливою грою “Розваги Амура”, де призами були повітряні кульки у формі серця, пригощали солодощами.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.