Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Засідання Клубу юних правознавців «Лабіринтами права»

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

21 січня у відділі читального залу відбулося чергове засідання Клубу юних правознавців «Лабіринтами права» в рамках програми сприяння правовому вихованню «Право і ми». Спеціаліст Головного управління юстиції в Миколаївській області О.В.Павленко провела правову бесіду «Реалізація прав неповнолітніх за цивільним законодавством», відповіла на запитання підлітків, які отримали пам’ятки молодому громадянину «Права та відповідальність неповнолітніх». Фахівці бібліотеки представили бібліографічний огляд останніх надходжень літератури правової тематики.

До Дня Соборності України проведено 2 масові заходи. Бібліотекарі відділу абонементу провели урок державності «Живи та міцній, наша юно державо, у дружному колі свободних держав» в Миколаївському професійному машинобудівному ліцеї, ознайомили присутніх з тематичною підбіркою «Україна – соборна держава».

Бібліотекарі відділу читального залу підготували годину пізнання «Соборна мати – Україна – одна на всіх як оберіг» і огляд літератури «Душею завжди з Україною». Захід пройшов у Вищому професійному училищі №21.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.