Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Мандруємо німецькими автошляхами

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

7 квітня бібліотекарі разом із студентами Миколаївського технікуму залізничного транспорту відправилися у віртуальну автомобільну подорож Німеччиною «Лідери європейських шляхів», яка була присвячена ознайомленню з найвідомішими автомобільними концернами країни-учасниці Європейського Союзу.

Німецькі автомобілі, як і автостради, — це предмет національної гордості, поїздки на і по яких — це справжня насолода. Німці продовжують правити автомобільним світом і їх автопромисловість — це не просто набір легендарних брендів. Надійність, швидкість, комфорт і відмінні інженерні рішення — неодмінна властивість будь-якого німецького виробу на колесах. При погляді на технічні рішення німецьких інженерів виникає відчуття, що вони на півкроку випереджають решту світу. Дивовижне вміння поєднувати традиції та новітні тенденції візуально проявляється в чудовому дизайні німецьких авто, лінії яких завжди пізнавані і при цьому відповідають сучасним уявленням. Студенти технікуму ознайомилися з історією розвитку компаній-творців таких відомих марок, як: Mercedes-Benz, BMW, Volkswagen, Opel, Audi.

Автомобільна подорож «Лідери європейських шляхів» — це продовження циклу заходів Сезону Німеччини у рамках обласної культурно-освітньої програми “Європейська світлиця”. Якщо вас цікавить інформація з приводу політичного та економічного розвитку, культурного надбання цієї країни, ви можете завітати до нашої бібліотеки на країнознавчі екскурси, модні тусовки, кулінарні шоу, літературні паті та арт-подорожі.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.