Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Здорова жінка, здорова сім’я, здорова нація

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

В загальноосвітній школі №16, що знаходиться у Тернівці, під патронатом Комісії «Жінки та спорт» Національного Олімпійського Комітету України відбувся захід «Здорова жінка, здорова сім’я, здорова нація», присвячений Всесвітньому дню здоров'я, який щорічно відзначається ООН в день створення Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ).

zdorovjya_1 zdorovjya_2 zdorovjya_3 zdorovjya_4 zdorovjya_5 zdorovjya_6 zdorovjya_7 zdorovjya_10

Перед учнями виступили члени студії естрадного вокалу «Ликрос» Терновського будинку культури. А потім дві команди дівчаток взяли участь у змаганнях. Кожну з команд підтримували їх уболівальники. Тому потрібно було довести, що вони сильні духом і тілом. Азарту додавало і те, що веселі естафети проходили за участю відомих спортсменів Миколаївщини: Бабакової Інги і Машкіна Олега. Ведучою заходу була співробітник ОБЮ, член Національної спілки письменників України Віра Марущак. Усіх учасників і переможців нагороджено медалями, призами та дипломами.

Організатори заходу, мета якого — формування і виховання засад ґендерної рівності та поваги до прав і свобод, — обласна бібліотека для юнацтва, Миколаївський обласний благодійний фонд «Індиго», Миколаївська обласна громадська організація “Федерація легкої атлетики”, громадська організація «Федерація боксу Миколаївської області». Захід проведено за підтримки УМВС України в Миколаївській області та управління у справах сім’ї дітей та молоді Миколаївської міської ради.

zdorovjya_13 zdorovjya_16 zdorovjya_18 zdorovjya_23

zdorovjya_24 zdorovjya_8 zdorovjya_19 zdorovjya_22 zdorovjya_11 zdorovjya_9 zdorovjya_17 zdorovjya_12 zdorovjya_14 zdorovjya_15 zdorovjya_20 zdorovjya_21  

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner

Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.