Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Професійний простір ”Ринок праці пропонує...”

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

27 квітня для учнів Школи соціальної реабілітації проведено профорієнтаційний захід — професійний простір “Ринок праці пропонує...”.

Бібліотекар обласної бібліотеки для юнацтва Зоя Павлівна Анайко акцентувала увагу учнів на тому, що в житті кожної молодої людини настає час, коли необхідно прийняти для себе одне із важливих рішень — вибрати справу до душі, тобто професію. Правильний вибір професії — це запорука життєвого успіху і морального задоволення. Зробити правильний вибір — це значить знайти професію, яка не тільки цікава саме тобі, але і має попит на ринку праці, потрібна роботодавцям.


 

Отримати інформацію про різноманітність професій, зорієнтуватися молодій людині допомагають наші соціальні партнери з Центру зайнятості населення Центрального району. Головний спеціаліст відділу активної підтримки безробітних Харківська Оксана Олександрівна розповіла учням про навчальні заклади, найбільш дефіцитні професії на сучасному ринку праці нашого регіону та провела індивідуальні консультації. Вона презентувала та подарувала Школі соціальної реабілітації підготовлений Державною службою зайнятості України “Органайзер пошуку роботи”. Органайзер побудовано за наступними розділами: послуги Держаної служби зайнятості; юридична допомога; психологічний блок рекомендацій щодо оволодіння ситуацією, використання власного досвіду, удосконалення методів пошуку роботи, знаходження додаткових резервів.

На завершення заходу бібліотекарі зробили змістовний огляд літератури з фондів обласної бібліотеки для юнацтва під назвою “Кожній професії — слава і честь”. Хлопці з зацікавленням переглядали книжки за окремими спеціальностями і “примірювали” на себе різні професії.

alyaudi_prof_1 alyaudi_prof_2 alyaudi_prof_3 alyaudi_prof_4 alyaudi_prof_5 alyaudi_prof_6 alyaudi_prof_7 alyaudi_prof_8  

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.