Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Підсумкове засідання «Білого кота»

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

6 червня в обласній бібліотеці для юнацтва відбулось останнє напередодні літніх канікул засідання літературно-музичного об'єднання «Білий кіт». Підведено підсумки роботи клубу за перше півріччя 2011 року. Всі присутні констатували той факт, що «Білий кіт» став знаним серед літературних  миколаївських осередків.


Найбільш активні «білокотівці» отримали заохочувальні подарунки. Кожен з них продемонстрував невеличку самопрезентацію. Про свої творчі досягнення, у тому числі спільні, розповіли і керівники клубу — Наталя Іванова і Анна Олєйнікова. Відбулася презентація диску пісень для дітей “Пролісок” композитора, члена Національної Всеукраїнської музичної спілки, лауреата обласної премії ім. М. Аркаса, вчителя музики Полігонівської школи Анни Олєйнікової на вірші миколаївських поетів Наталії Іванової, Євгенії Левченко, Юрія Гросмана, Ольги Дідусенко, Лариси Ратич, Євгенії Вітушко, Інни Чайченко та Юлії Сабаріної. Виконавці пісень — полігонівські школярі Вікторія Попова, Софія Комарова, Поліна Пяткова, Микола Чайченко, а також гість презентації — лауреат багатьох пісенних конкурсів Євген Сильницький.

 

 

 

 

До речі, у віртуальній однойменній групі соціальної мережі «Вконтакте» зареєстровано вже 93 учасника. Серед них мешканці не тільки Миколаєва і області, але й молодь з Києва, Маріуполя, Львова тощо.

До нових зустрічей восени і наснаги тобі, «Білий котику»!

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.