Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Майстер-спілкування «Бібліотека — поруч!»

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

В черговий раз відділ мистецтв і краєзнавства зібрав на майстер-спілкування  професіоналів. Цього разу це були керівники художніх гуртків області, які приїхали на обласні курси Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Майже усі педагоги були в бібліотеці вперше і їм було цікаво дізнатися про саму бібліотеку, її послуги, познайомитися з відділами, довідковим апаратом, фондом, інформаційними ресурсами бібліотечного сайту. Поділилися бібліотекарі і власним досвідом роботи з естетичного виховання молоді, розповіли про бібліотечну програму “Шукаємо таланти”, про молодіжні творчі об'єднання при бібліотеці: Молодіжний творчий клуб “Імпульс”, літературно-музичне об'єднання «Білий кіт».

adt_1 adt_2 adt_3 adt_4 adt_5 adt_6 adt_7 adt_8  


Спілкування з керівниками художніх гуртків проходило в період експозиції в обласній бібліотеці для юнацтва виставки педагогів і учнів Академії дитячої творчості «Зупинка на станції Натхнення» з кола цікавинок «Дорогою зростання». Ольга Василівна Гончарук, педагог АДТ і один із організаторів виставки, розповіла про експонати цієї виставки, а бібліотекарі презентували аудиторії каталог цієї виставки. Завідуючий лабораторією художньо-естетичної освіти інституту, методист вищої категорії з образотворчого мистецтва Дмитро Олексійович Крик розглянув експозицію з погляду організації та виставкового оформлення.

Бібліотекарі зробили огляд книжкової виставки “Створи красу: в допомогу творчій молоді”, познайомили педагогів з новою літературою з усіх видів мистецтва, в тому числі і декоративно-прикладного, з виданнями про  різноманітні техніки художньої творчості, з періодикою. З великою цікавістю було сприйнято педагогами і знайомство з виставкою православної книги, дисків духовної музики, альбомів іконопису “Паломництво в країну Премудрості”.

adt_9 adt_10 adt_11 adt_12 adt_13 adt_14 adt_15 adt_16 adt_17 adt_18 adt_19 adt_20 adt_21 adt_22 adt_23 adt_24  

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.