Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Зустріч письменниці з військовослужбовцями

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

Миколаївська письменниця, працівник Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва Віра Марущак зустрілася з військовослужбовцями військової частини А 0224. Автограф-сесія, яку провела автор чотирьох книг, носила пізнавально-виховний характер. Віра Іванівна познайомила хлопців зі своїми збірками, прочитала кілька оповідань. Особливо припало до душі і офіцерам, і солдатам нещодавно написане «Гіркий сюрприз», яке ще не було опубліковано і сюжет якого тісно переплітається з долею молодого солдата. Воїни-десантники уважно слухали письменницю, ставили запитання та щиро аплодували гості.

Враховуючи те, що через рік у солдат закінчується термін строкової служби і вони можуть стати студентами навчальних закладів, Віра Іванівна запросила їх стати читачами обласної бібліотеки для юнацтва, а також відвідала бібліотеку, яка функціонує на території військової частини. Офіцер з виховної роботи О. Кривенко показав письменниці книжкову виставку, присвячену рідному краю, похвалився представленими у фонді бібліотеки книгами місцевих авторів: М. Божаткіна, В. Бойченка, О. Умеренкова, Т. Уралова, О. Петраша і багатьох інших. На завершення зустрічі Віра Іванавна Марущак отримала запрошення продовжити співпрацю.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Це — перший захід в рамках соціального партнерства між обласною бібліотекою для юнацтва та військовою частиною А 0224, яке впроваджено на виконання розпорядження голови Миколаївської облдержадміністрації “Про шефство над Збройними Силами України, Прикордонною службою України”. Військова частина А 0224 сформована у м. Миколаєві у 1979 році. Особовий склад військової частини А 0224 неодноразово брав участь у ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у регіоні.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.