Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Екологічний місячник

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

За ініціативою Миколаївського обласного благодійного фонду «Індиго» (голова правління — Ольга Криницька) п'ятий рік поспіль в Миколаєві відзначається Всесвітній день водних ресурсів (або Міжнародний день води). Цього року організаторами програми заходів стали МОБФ «Індиго», комісія «Спорт та навколишнє середовище» регіонального відділення Національного Олімпійського Комітету України в Миколаївській області, Миколаївська обласна бібліотека для юнацтва за підтримки управління з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації, департаменту житлово-комунального господарства виконкому міської ради.

В рамках екологічного місячника було організовано конкурс дитячого малюнку «Вода — джерело життя», відбулося урочисте відкриття виставки кращих конкурсних робіт. Протягом місяця для школярів проводилися екологічні уроки. Юним читачам бібліотеки було презентовано книжкову виставку “Навколо — водний світ”, організовано перегляди науково-популярного фільму “Вода” про маловідомі фізичні та хімічні особливості води.

24 і 31 березня у парку Перемоги відбулися еколого-практичні акції за участю представників органів влади, бібліотеки, громадських організацій, студентів та учнів спортивних шкіл. Разом з молоддю збирали листя, сухе гілля та сміття видатні спортсмені Інга Бабакова, Ілля Кваша, Олег Машкін, голова постійної депутатської комісії з питань екологічної політики, охорони навколишнього середовища та ресурсозбереження Олег Крісенко, директор департаменту ЖКГ виконкому міської ради Валентин Гайдаржи. В результаті суботників  вивезено сміття в обсязі майже 1,5 тисячі м3, висаджено 10 молодих дерев.

Усі активні учасники екологічного місячника нагороджені дипломами від організаторів.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.