Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Військовослужбовці в гостях у вихованців Школи соціальної реабілітації

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

Годину патріотичного виховання “Ми майбутні захисники Вітчизни” обласна бібліотека для юнацтва та обласний благодійний фонд «Індиго» провели в Школі соціальної реабілітації. Разом з нами до вихованців навчального закладу прибули військовослужбовці аеромобільних військ — офіцери, сержанти та солдати  військової частини А 0224.

Знайомство військових і школярів розпочалося з того, що капітан О. В. Погорілов зробив невеличкий екскурс в сьогодення української армії, яка поділяється на три роди військ — сухопутні, повітряні та морські. Аеромобільні входять до сухопутних і відносяться до військ швидкого реагування, бо це десантники, які можуть оперативно діяти у тилу ворога. Олександр Валерійович настільки цікаво розповідав про службу в армії, що школярі не тільки захоплено слухали, але й викликало шквал запитань у допитливої молоді. Особливо хлопці цікавились стрибками з парашутом, розпорядком дня, можливістю потрапити на службу саме до цієї військової частини.

А потім були показові виступи на спортивному майданчику. Солдати, сержанти та капітан продемонстрували вправи на перекладені, на брусах. Потрібно зазначити, що і вихованці також показали, що на уроках фізкультури не байдикують. Шквал емоцій викликало змагання з бігу між учнями і військовослужбовцями.

Майбутнім воїнам сподобалися і змагання, і показові виступи військовослужбовців, і вільне спілкування з ними. Хлопці обступили гостей і розпитували і про службу, і про значки та відзнаки, і навіть приміряли безкозирки десантників. А також роздивлялися військову символіку минулих років, бо на зустріч письменник і бібліотекар Віра Марущак, яка була ведучою заходу, принесла ґудзики та погони радянських часів. Закінчився виїзний захід за проектом «Кульбаба і К» переглядом літератури за військово-патріотичною тематикою “Я — майбутній воїн”, яку підготували бібліотекарі.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.