Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Афіша Оголошено конкурс портфоліо “Моя майбутня професія необхідна суспільству”

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Афіша

Миколаївська обласна бібліотека для юнацтва оголошує новий обласний молодіжний конкурс портфоліо “Моя майбутня професія необхідна суспільству”. Метою конкурсу є вивчення уяви юного покоління про професії і очікувань щодо подальшої самореалізації, стимулювання професійного самовизначення молоді та посилення ролі бібліотек у цьому процесі. Предмет конкурсу -  портфоліо обраної конкурсантом майбутньої професії. Конкурс проводиться з 10 лютого до 10 квітня 2014 року. У конкурсі можуть брати участь особи від 15 до 21 року (включно), які проживають на території Миколаївської області.


Портфоліо має бути виконано у форматі мультимедійного слайд-шоу, відеоролика, теки або альбому; обов'язково має містити текстову частину (в електронному або друкованому вигляді) — есе, в якому конкурсант повинен розкрити свої міркування щодо обраної професії: ким бажає бути, причини, які спонукали вибрати саме цю професію, чи планує працювати за фахом і де саме тощо. До конкурсної роботи додається супровідний лист з персональними даними конкурсанта: прізвище, ім'я, по батькові повністю; повна дата народження; район, місто/село, адреса проживання, контактний телефон; повне найменування навчального закладу. За достовірність поданих персональних відомостей відповідальність несуть конкурсанти. Виявлення факту подання недостовірної інформації унеможливлює участь особи у даному конкурсі.

Останній термін подання конкурсних робіт до ОБЮ — 10 квітня. Роботи, що будуть надані пізніше, до участі в конкурсі не допускаються. Підведення підсумків — до 30 квітня 2014 року. Усі роботи, надіслані на конкурс, залишаються у власності Оргкомітету і авторам не повертаються. Конкурсні роботи можуть бути використані організаторами з метою популяризації Конкурсу та розміщені на сайті бібліотеки, в засобах масової інформації.

Конкурсні роботи оцінюються за наступними критеріями: оригінальність оформлення портфоліо, повнота розкриття теми конкурсу та рекомендацій для написання есе, наявність власних міркувань щодо важливості і цікавості обраної професії. До складу Журі конкурсу входять представники органів влади, Обласного центру зайнятості, Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва, інших установ та організацій. Журі визначає трьох переможців конкурсу (І, ІІ і ІІІ місце), про що буде повідомлено на сайті бібліотеки не пізніше 5 травня. Переможці будуть нагороджені призами та дипломами від організаторів конкурсу на святковому заході.

Роботи надсилати до Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва на адресу: 54001, м. Миколаїв, вул. Велика Морська, 92 з поміткою на конверті “Молодіжний конкурс”. Контактні телефони Оргкомітету: (0512) 37-62-33,37-52-80.






 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.