Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Афіша Запрошує музей «Підпільно-партизанський рух на Миколаївщині в роки Великої Вітчизняної війни. 1941-1944 рр.»

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Афіша

До святкування 70-ї річниці визволення Миколаєва і Миколаївської області музей «Підпільно-партизанський рух на Миколаївщині в роки Великої Вітчизняної війни. 1941-1944 рр.» підготував програму заходів для дітей і дорослих.

Для наймолодших школярів проводиться відео розповідь «Війна і діти» з використанням фрагментів з кінофільмів і розповіддю про долі дітей в роки Великої Вітчизняної війни.


Учні середньої школи дізнаються про героїзм наших земляків в роки війни: діяльність молодіжної організації «Партизанська іскра», подвиг юних миколаївців Віктора Хоменка та Олександра Кобера.

Для старшокласників підготовлено уроки, присвячені Герою Радянського Союзу Віктору Олександровичу Лягіну, відео урок, який розповідає про визволення Миколаєва і подвиг моряків-десантників під командуванням Костянтина Ольшанського. Під час уроків демонструються кадри радянської кінохроніки березня 1944 року.

Відвідувачі зможуть побачити виставку ретро автомобілів ХХ століття, які надані Миколаївським авто-мото ретро клубом «Победа». Виставка розташується 28 березня 2014 р. на подвір’ї музею. Оновлено виставку військового обмундирування і зброї Радянської Армії, виставку документів і матеріалів з родинного архіву сім’ї Лягіних.

В рамках підготовки до святкування 70-річчя Великої Перемоги музей оголошує дворічну акцію «Родинна пам'ять про війну»: музей приймає на зберігання і експонування документи, речі і спогади учасників бойових дій і підпільно-партизанського руху в Україні.

Музей працює щодня, крім неділі, з 9.00 до 16.00 за адресою: вул. Лягіна, 5.

Телефон для довідок : (0512)37-65-03.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.