Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Афіша 23 квітня бібліотека працює цілодобово!

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Афіша

Зазвичай ми працюємо до 18 години, але 23 квітня буде як у старому, доброму, улюбленому фільмі трьох поколінь: третя година ночі, у перехожого питають “Як пройти в бібліотеку?”. Всі, кому виповнилося 18 років, запрошуються до бібліотеки на Всеукраїнську молодіжну бібліоніч, яка о 18 годині тільки стартує.


Читачі: “Скажите, пожалуйста, а вот это мероприятие...”. Відповідає ВікіпедіЯ: “23 квітня святкується Всесвітній день книги й авторського права. Саме цей день обрала Генеральна конференція ЮНЕСКО у 1995 році з огляду на символічність дати для світової літератури: цього дня народилися Моріс Дрюон і Володимир Набоков, померли Сервантес і Гарсіласо де ла Вега. Традиція святкування Дня книжки народилася у Каталонії, де 23 квітня на День Юрія традиційно дарували троянду за кожну куплену книгу. Нині Всесвітній день книги й авторського права святкують у 190 країнах світу”.

Читачі: “... или, как бы лучше сказать... операция...Ы”. Відповідає директор бібліотеки: “Перш за все, вам потрібно нейтралізувати сторожа” — “Не нам, а вам!” — “Ні, цього разу вам! Ми його і так щоранку нейтралізуємо. Пропонуємо дуже ввічливо назвати йому пароль “Бессмысленно осмысливать смысл неосмысленными мыслями”, і можете впевнено заходити до бібліотеки”.

Читачі: “Не волнуйтесь, товарищ директор, народ хочет разобраться что к чему...”. Відповідає Бібліотекар: “Завітавши цієї ночі до нашої бібліотеки, ви потрапите у паралельні вимірювання, в яких будете одночасно читати і співати, фотографуватися і змагатися, майструвати і творити, ворожити і шукати скарб, дивитися дивні мультфільми і збирати складні пазли, спілкуватися і насолоджуватися японською чайною церемонією... Але у всіх вимірюваннях на вас чекають приємні зустрічі (гей, веселої вам бібліоночі, Олександре Вербицький, Оксано Шевченко, Сергію Бондаренко, Ірино Гузій, Володимире Греков!) і несподівані сюрпризи (ой, це мені?!). На головній бібліотечній паралелі ми разом з вами створимо із наших світлих думок хмарку “Заповітна книга” і відпустимо її у небо”.

Читачі: “Дело то для нас новое, неосвоенное...”. Бібліотека: “Ніч в бібліотеці — це круто, прикольно і зовсім не страшно!!!”.

Переконайтеся в цьому самі у Всеукраїнську молодіжну бібліоніч 23 квітня з 18.00 за адресою вул. Велика Морська, 92. Відгук на пароль можна довідатися за телефоном 37-52-80.



“Ууууууууууу” — Не лякайтесь, це наш малеееесенький бібліотечний привид чекає на вас :)

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.