Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Афіша Анонс заходів у березні 2016 року

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Афіша

Миколаївська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на заходи у березні:

2, 9, 11 березня патріотична п'ятихвилинка “Відкриваємо Україну!” / програма патріотичного виховання “Духом сильна Україна” (відділ краєзнавства та соціокультурної діяльності)

3 березня тренінг “Комунікаційний сервіс Skype” / Школа комп'ютерного бійця “Рівні можливості для всіх” (відділ інформаційних технологій та електронних ресурсів)

23 березня година застереження “Звільнимо світ від туберкульозу” / до  Всесвітнього дня боротьби проти туберкульозу


Пропонуємо у березні ознайомитися з книжковими виставками в бібліотеці —  “Українська література: від невідомої класики до сучасного бестселера”,  “Все ответы в словаре: что? когда? откуда? где?”, “Миколаївська книга: знак якості”, “Віртуальний водограй”, “Це щось новеньке!”, “Південні поетичні хвилі” (до Всесвітнього дня поезії);

а також на сайті — з біографією та творчістю лауреата Нобелівської премії 2010 року, перуано-іспанського прозаїка, філософа, публіциста Маріо Варгас Льоса з циклу “Літературні ювіляри — 2016”, відповісти на питання онлайн-вікторини “Павло Тичина: символіст, імпресіоніст чи романтик?” з циклу ”Читай українське!”, переглянути веб-уроку по використанню новітніх технологій в роботі бібліотек з циклу “Простір цифрових можливостей” Веб-огляд “Свіжа преса до ранкової кави” / з циклу “Навігатор для “книжкових хробачків” Майстер-клас №3 з циклу “Степанкові уроки” на сайті

На відзначення Року англійської мови в Україні пропонуємо на допомогу в навчанні, для самовдосконалення та для розширення кругозору майстер-клас “2 в 1” “Hand made in еnglish”, літературну вітрину “Let's read in English! Читаймо англійською!”, арт-галерею англомовних країн “Вивчаємо англійську через мистецтво”.

Нагадуємо, що співробітник бібліотеки Тетяна Гервасьєва щопонеділка знайомить миколаївців з літературними новинками й цікавинками в рубриці “Тест 99” програми “Новий день” на телеканалі “Миколаїв”.

З 14 березня по 18 квітня бібліотека проводитиме Місячник юнацького книги — слідкуйте за окремою афішею.

Завітати вул. Велика Морська, 92
Зателефонувати (0512) 37-52-80
Знайти нас

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.