Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Афіша Оголошено обласний молодіжний конкурс коміксів (мальованих історій) “Мій герой, мій кумир”

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Афіша

Миколаївська обласна бібліотека для юнацтва оголошує новий обласний молодіжний конкурс коміксів (мальованих історій) “Мій герой, мій кумир”. Метою конкурсу є активізація творчої і інтелектуальної активності молоді та виховання її національної свідомості; популяризація духовно-моральних цінностей; сприяння відкриттю молодих талановитих авторів.


Предмет конкурсу — розповідь у формі коміксу (мальованої історії) про обраного героя українського народу: воїна-учасника АТО; благодійника; людину, яка здійснила будь-який благородний вчинок; історичну постать; людину, яка захищала престиж країни (спортсмени, науковці, винахідники, режисери, актори, музиканти, письменники тощо). Конкурс проводиться з 1 лютого до 15 квітня 2016 року. Останній термін подання робіт до ОБЮ — 15 квітня 2016 року. Роботи, що будуть надіслані пізніше, до участі у Конкурсі не допускаються. У Конкурсі можуть брати участь особи від 15 до 21 року (включно), які проживають на території Миколаївської області.

Вимоги до коміксу: українською мовою, обсяг мальованих робіт не більше 5 аркушів формату А4. Комікс треба малювати від руки на папері у техніці акварель, гуаш, олівець, фломастер, вугілля, туш, чорнила, маркери або в графічному редакторі. До конкурсної роботи додається супроводжувальний лист з персональними даними конкурсанта: прізвище, ім'я, по батькові повністю; повна дата народження; район, місто/село, адреса проживання, контактний телефон; повне найменування навчального закладу. За достовірність поданих персональних відомостей відповідальність несуть конкурсанти. Виявлення факту подання недостовірної інформації унеможливлює участь особи у даному Конкурсі.

Підведення підсумків конкурсу — до 30 квітня 2016 року. Протокол буде розміщено на сайті бібліотеки не пізніше 10 травня. Переможці будуть нагороджені призами та дипломами від організаторів Конкурсу. Конкурсні роботи будуть використані організаторами з метою створення збірки коміксів про молодіжних героїв і кумирів сьогодення, популяризації Конкурсу та розміщені на сайті бібліотеки, у засобах масової інформації.

Мальовані роботи надсилати до Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва з поміткою на конверті “Конкурс “Мій герой, мій кумир” на адресу: 54001, м. Миколаїв, вул. Велика Морська, 92. Роботи виконані у графічному редакторі — на електронну адресу: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript .

Контактні телефони Оргкомітету: (0512) 37-62-33, 37-52-80.


Положення про Конкурс

Наказ

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.