Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Афіша Оголошено конкурс-фотопосмішку «Бібліотечний двигун»

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Афіша

Миколаївська обласна бібліотечна асоціація (далі — МОБА) з метою підвищення інтересу до творчого самовираження, створення привабливого іміджу бібліотек оголошує конкурс фотографій на літературно-бібліотечну тематику у 5-ти номінаціях: «Творчий портрет читача або бібліотекаря», «Подія у бібліотеці», «Спілкування у бібліотеці», «Натюрморт з книгою», «Гумористичне фото». Конкурс проводиться з 1 серпня до 20 вересня 2016 року. Учасники конкурсу повинні надіслати у зазначені терміни заповнену анкету (див. Додаток 1 до Положення про конкурс-фотопосмішку “Бібліотечний двигун”) та фотознімки, що відповідають технічним вимогам. Останній термін подання робіт — 20 вересня. Роботи, що будуть отримані оргкомітетом пізніше, до участі у Конкурсі не допускаються.


У конкурсі можуть брати участь бібліотекарі та користувачі бібліотек міста Миколаєва та Миколаївської області. Участь в конкурсі може бути індивідуальною або груповою (шкільний клас, група читачів, колектив бібліотеки). Максимальна кількість фоторобіт від одного учасника/групи — 5. Учасники конкурсу повинні бути авторами робіт. Фотомонтажі, колажі, фотографії, оброблені цифровим або іншим методом, до участі в конкурсі не допускаються. Участь у Конкурсі означає згоду автора на використання його робіт у фотовиставці, в соціальній мережі та заходах МОБА із вказівкою автора роботи.

Вимоги до конкурсних робіт: приймаються фотографії у кольоровому або чорно-білому виконанні; в друкованому або електронному вигляді у форматах JPEG, TIFF, придатні для друку у форматі А3 з розширенням не менш 300dpi (ім'я файлу повинне бути прописане латинськими буквами, без пропусків і знаків / \ : * ? " | і інших «технічних» символів).

Критерії оцінювання: виразність образів; вибір фону, композиційне рішення; особистісний підхід, креативність і оригінальність ідеї; відповідність тематичним номінаціям, вимогам та правилам фотоконкурсу; техніка і якість виконання.

Анкету разом з роботами надсилати на адресу електронної пошти Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript або за поштовою адресою: 54003, м. Миколаїв, вул. Потьомкінська, 143-а, Центральна бібліотека ім. М.Л. Кропивницького. У темі електронного листа або на конверті вказати позначку «Конкурс-фотопосмішка».

Підведення підсумків Конкурсу та нагородження переможців — у грудні 2016 року.

Контактні телефони: (0512) 24-41-20, 55-19-58, 55-03-60.

Положення про конкурс

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.