Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Афіша Молодіжний простір “Літо з бібліотекою”

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Афіша


Влітку, з 1 червня по 31 серпня, в Миколаївській обласній бібліотеці для юнацтва по Великій Морській 92 діятиме молодіжний простір “Літо з бібліотекою”. Кожний бажаючий може стати учасником конкурсів, вікторин, розважальних програм, соціальних, благодійних, патріотичних акцій:

урока щастя “Передай добро по колу”

перехрестя веселих забав “Хай живе в тобі дитинство!”

дня розваг “Ура! Починається гра!”

інтерактивного серпантину “Літній полуденок”

бібліотечного ігроленду “Шахові королі”

бібліогіда “Тисяча мудрих сторінок”

акції “Живи та міцній, наша держава!” / до Дня незалежності України

Щотижня пропонуємо відвідати інформаційні патріотичні п'ятихвилинки “Відкриваємо Україну!”: дізнатися нові й цікаві факти з історії України, про національні традиції, досягнення громадян України в різних галузях, познайомитися з постатями видатних українців, туристичними маршрутами, архітектурною спадщиною. Щоденно — релакс-читання “Аудіокарусель”: слухаємо аудіокниги українських та зарубіжних письменників. До вашої уваги — книжкові виставки: “Let's read in English! Читаймо англійською!”, “Вивчаємо англійську через мистецтво”, “Літня Одіссея книголюба”, “Молодь: які ми?”, “Запресуйся!“, “Фентезі — forevery!”, “Українська культура: від давнини до сьогодення”, “В пошуках загубленого раю” (до 75-річчя від дня народження українського актора, кінорежисера, сценариста Івана Миколайчука), “Я — поет українського степу” (до 80-річчя Анатолія Харлановича, миколаївського поета, юриста, викладача), “Живи, Україно, славетна земля!” (до Дня незалежності України). І постійно — свіжа преса, книжкові новинки, шахи і шашки, пазли, комп'ютери та інтернет, в тому числі WI-FI.

Вхід вільний і все безкоштовно!!!

Також бібліотека запрошує громадські організації, творчі колективи, молодь з активною життєвою позицією, соціальних та ділових партнерів, спонсорів і меценатів до співпраці в організації та проведенні Фестивалів спорту “Спортивна дитина, здорова країна” в дитячих оздоровчих таборах Миколаївщини та музичного вечора “Світ романсу” в Миколаївському пансіонаті для ветеранів війни і праці геріатричного профілю.

Дізнатися більше за телефонами 37-52-80, 47-28-77.

Режим роботи

Як нас знайти

 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.