Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Афіша Запрошуємо на майстер-клас «Створи комікс»

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Афіша

Привіт, поціновувачі коміксів! Якщо ви любите малювати, хочете створити унікальних персонажів, розвити фантазію, розкрити свою творчу силу, а головне – пізнати магію коміксу, – тоді вам треба завітати до нас! Учасники майстер-класу  «Створи комікс» крок за кроком пройдуть усі етапи від народження ідеї до її відтворення на папері. Надзавдання майстер-класу — пробудити свою внутрішню творчу силу, краще зрозуміти себе і розкрити свої приховані таланти.


Заняття будуть проходити у неділю. Група буде зустрічатися для спільної роботи. Кожен з учасників буде працювати над власним проектом, а також приймати участь у роботі команди. Комікси будуть створюватися олівцями, ручками, маркерами, тушшю, акварельними фарбами — матеріалами, які вам до вподоби.

Перше заняття коміксістів-початківців відбудеться у неділю 22 січня в Миколаївській обласній бібліотеці для юнацтва (вул. Велика Морська, 92) о 15 годині. Майстер-клас будуть вести автори коміксів «Звитяга», «Максим Оса» (які, до речі, є в нашій бібліотеці) Денис Фадєєв та Валентин Мазур.

Чекаємо, не пошкодуєте!

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.