Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Афіша Оголошено обласний молодіжний конкурс “Читаємо вишиванку як книгу”

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Афіша

Миколаївська обласна бібліотека для юнацтва оголошує обласний молодіжний конкурс “Читаємо вишиванку як книгу”. Мета конкурсу — сприяння збереженню народних традицій Миколаївщини, виховання у молоді інтересу до вивчення спадщини українського народу.

Предмет конкурсу — графічна схема орнаменту, візерунка вишивки, яка розповсюджена саме в вашій місцевості (районі, селищі), описання значення символів і кольорів вишивки та додатковий матеріал: фотографії, малюнки, безпосередньо зразок вишивки; посилання на історичні, філософські, фольклорні та етнографічні аспекти тощо.


Конкурс проводиться з 1 лютого до 14 квітня 2017 року. Останній термін подання робіт до ОБЮ — 14 квітня 2016 року. Роботи, що будуть надіслані пізніше, до участі у конкурсі не допускаються. У конкурсі можуть брати участь особи від 15 до 21 року (включно), які зареєстровані на території Миколаївської області.

Переможці будуть нагороджені призами та дипломами від організаторів конкурсу.

Запрошуємо зацікавлені організації та приватних осіб стати співорганізаторами конкурсу. Ви можете надати інформаційну, фінансову підтримку та стати членами Журі.


Контактні телефони Оргкомітету: (0512) 37-62-33; 37-69-87.

Наказ

Програма

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.