Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Афіша Запрошуємо на презентацію книги Літти Костер «Дар Зрети»!

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Афіша

8 лютого о 13-й годині в Миколаївській обласній бібліотеці для юнацтва відбудеться зустріч з Яною Коструліною (літературний псевдонім Літта Костер) із м. Таврійськ Херсонської області. Ми завжди раді презентувати миколаївцям книжкові новинки наших “сусідів”-письменників Олега Олексюка, Інни Моїсєєвої, В’ячеслава Савченка або “помірятися” ерудицією та кмітливістю, чи обмінятися досвідом з колегами з Херсонщини.
 
2021 рік починаємо зі знайомства з молодою письменницею Літтою Костер і її твором «Дар Зрети». Постійна учасниця літературних конкурсів, увійшла до трійки фіналістів у конкурсі радіодрам UA/UK. Вважає, що через фантастику можна краще розкрити реальність та проблеми соціуму. Публікує статті про різні види спорту у журналі ОК. Книга «Дар Зрети» вийшла минулого року у видавництві «Зелений Пес». На її сторінках — привид, кам’яні статуї, що мають аж занадто живий вигляд, кіт-перевертень, мавки, чугайстри, Лихо, мольфар...
 
Якщо ви вже встигли прочитати роман і оцінили його містичну атмосферу, сюжет, героїв, літературний стиль молодої письменниці, у вас є можливість особисто поділитися з авторкою своєю думкою. Для вимогливих фанатів фентезі це шанс розпитати письменницю про новинку, перш ніж внести її до власного списку, так би мовити, листа очікування. Або скористатися нагодою і придбати з автографом Літти Костер. Вхід вільний в захисних масках.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.