Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Афіша Оголошуємо відеофест “Дмитро Кремінь — поет на всі часи”!

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Афіша

Миколаївська обласна бібліотека для юнацтва на відзначення Року поета, Шевченківського лауреата Дмитра Кременя оголошує відеофест “Дмитро Кремінь — поет на всі часи”.

Хто може взяти участь? Кожен охочий
Коли починаємо? 1 квітня
Як довго триватиме? Протягом квітня
Що треба робити? Записати на відео вірш Дмитра Кременя у вашому виконанні, надіслати нам на пошту Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript
Що далі? Ми поширюємо відео на фейсбук-сторінці бібліотеки під тегом #Кремінь_фест. Всі хто вподобав відео, тиснуть лайк. 30 квітня ми рахуємо кількість вподобайок під кожним відео. 1 травня оголошуємо лідерів глядацьких симпатій
Як тішимо переможців? Даруємо приємні подарунки

Важливо! Деталі та умови участі:

1. Кожна робота приймається в електронному вигляді.
2. Файл або посилання з ютуб-каналу необхідно надсилати на електронну адресу Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript (Назва файлу: Прізвище_Ім’я або Ім’я_Місто/селище/село)
3. У темі листа зазначити: «Відеофест “Дмитро Кремінь — поет на всі часи”», в тілі листа вказати інформацію про учасника: ПІ, місце проживання/тимчасового перебування. Якщо з певних причин ви не бажаєте вказувати прізвище і місце проживання, то можна так: «Юля_Миколаївщина».
4. Вигадайте та зазначте назву до відео, наприклад: «Мені колись наснилися вовки, які бредуть холодними стежками».
5. Пам’ятайте про авторські права.
6. Термін закінчення приймання робіт – 25 квітня 2023 року. Ставити лайки можна до 30 квітня.

Ми чекаємо на різні типи відео і відкриті до ваших фантазійних, креативних ідей! Хай звучить поезія Дмитра Кременя!

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner

Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.