Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Афіша Конкурс малюнку «Вода — джерело життя»

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Афіша

Обласний благодійний фонд «Індиго» в партнерстві з комісією «Спорт та навколишнє середовище» Національного Олімпійського Комітету України в Миколаївській області та Миколаївською обласною бібліотекою для юнацтва оголошують присвячений Всесвітньому дню водних ресурсів конкурс малюнку “Вода — джерело життя”. До участі у конкурсі запрошуються школярі та студенти від 7 до 18 років, які проживають в Миколаївській області. Конкурсні роботи приймаються до 18 березня 2012 року.

Конкурсні роботи можуть бути виконані у жанрах живопису та графіки і повинні відповідати зазначеній тематиці конкурсу — .збереженню і раціональному використанню водних ресурсів, важливості води у житті всього живого на землі. Конкурсна робота повинна мати супроводжувальний лист, в якому вказуються: прізвище та ім'я конкурсанта; рік народження; контактні телефони і адреса проживання; навчальний заклад.

Конкурсні роботи подаються за адресою: м. Миколаїв, вул. Велика Морська, 92, тел. (093)9054545. Передбачено визначення і присудження трьох призових місць. Переможці конкурсу будуть запрошені на урочистий захід для нагородження дипломами і призами.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.