Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Новости от партнеров Стань переможцем конкурсу малюнків “Дитинство — територія безпеки”!

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Новости от партнеров

ГО “Центр соціального лідерства” за підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства соціальної політики України, Інституту інноваційних технологій і змісту освіти проводить конкурс дитячих малюнків “Дитинство — територія безпеки” на тему “Корупція очима дитини”. Тема конкурсу вільна, наприклад: Що таке корупція? Хто такий корупціонер? Як ми можемо боротися з корупцією? Де я зіштовхувався із корупцією? Яке зло від корупції? Як поширюється корупція? Учасниками Конкурсу можуть бути діти у двох вікових категоріях: 1 категорія — 10-13 років; 2 категорія — 14-17 років. Останній термін подання робіт — 28 травня.


Умови конкурсу. Роботи на конкурс можуть бути представлені установами освіти, громадськими організаціями та приватними особами. У конкурсі беруть участь роботи, виконані одним автором (робота не розглядається, якщо має двох авторів). Кожен учасник може подати на конкурс не більше 2-х робіт. Роботи, надіслані на конкурс, не повертаються. Робота супроводжується короткою анотацією.

Вимоги до робіт. На конкурс приймаються живописні та графічні роботи, виконані у різних техніках. Роботи приймаються без оформлення. Роботи для пересилання не згортаються, а скручуються в рулон. Мінімальний розмір роботи — А4 (29,7x21 см), максимальний — А1 (84,1х59,4 см). До кожної роботи повинна бути прикріплена анкета, заповнена друкованими літерами українською (або російською) мовою. Роботи без анкет не приймаються і не розглядаються. Від установи (автора) складається загальна заявка на участь у конкурсі, в якій перераховуються всі роботи, вказується назва, повна адреса і контактні дані установи (автора), педагога.

Конкурсні роботи оцінюються професійним журі, до складу якого входять провідні педагоги образотворчого мистецтва, художники, мистецтвознавці України. Підсумки конкурсу підводяться по двом віковим категоріям. Журі визначає в кожній віковій категорії переможців та призерів конкурсу, які нагороджуються цінними подарунками від організаторів. Всі установи, педагоги, наставники учасників конкурсу отримають листи-подяки. Після завершення Конкурсу відбудеться виставка кращих робіт.

Малюнки разом з заявкою надсилати за адресою: м. Київ, проспект Науки, 30, офіс 155, Центр соціального лідерства. З питаннями звертатися за контактами:

Тел. (044) 5912848
Факс (044) 5912849
E-mail: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript

Положення. Заявка.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.