Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Давайте познайомимось Про нас пишуть Гавришко В. «Молодість у віршах» звучить в бібліотеці / Валентина Гавришко // БібліоАс. — 2020. — № 23. — С. 17—18.

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Давайте познайомимось - Про нас пишуть

«Молодість у віршах» звучить в бібліотеці

«Молодість у віршах» – молодіжне літературно-музичне об'єднання, створене на базі Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва. Його учасники – не лише професійні поети і музиканта, а й початківці, котрі шукають платформу для старту. Суть проєкту в тому, щоб об'єднати творчих людей, дати їм можливість висловитися, познайомити миколаївців зі своєю творчістю.


Головна організаторка об'єднання – молода поетеса, віднедавна і бібліотекарка, Валентина Гавришко (Гладченко). Вона зізнається, що живе цим проєктом. Дівчина давно займається літературною творчістю і в періоди становлення стикнуласязіштовхнулася з проблемою вираження емоцій: поет уникає висловлювань, бо вважає, що тебейого не розуміють, не почують або будуть інакше сприймати. Валентина брала активну участь в різних літературних заходах і проєктах, утім, плекала ідею створити щось своє, що вирізнялося б атмосферою, оригінальністю, а найголовніше – розумінням.

Так з'явилася «Молодість у віршах». Усі її поети й музиканти абсолютно різні. Немає «кращих» чи «гірших», всіх об'єднує спільна ідея і одна справа. За час гуртової роботи всі учасники стали дружною сім'єю. Вони діляться своїми емоціями, допомагають один одному, а найголовніше – надихають на нові ідеї і творчість.

Щомісяця молоді й талановиті збираються в обласній бібліотеці для юнацтва на поетичні батли, тематичні творчі вечори, квартирники, літературні бранчі... Більше ста поетів, прозаїків та музикантів презентували на платформі свою творчість, майже чотириста глядачів мали задоволення це бачити й чути. Попереду – нові формати зустрічей, цікаві ідеї, талановиті учасники. Така-от вічна молодість

Валентина Гавришко, бібліотекарка відділу соціокультурної діяльності молоді Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.