Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Давайте познайомимось Про нас пишуть У Миколаївську обласну бібліотеку для юнацтва завітала письменниця Тетяна Свірська [Електронний ресурс] // Свідок.info. — 2021. — 20 березня.

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Давайте познайомимось - Про нас пишуть

У Миколаївській обласної бібліотеки для юнацтва на вечір комплімент “Тетяна Свірська: фантастична жінка та її казкові герої” завітали студенти Миколаївського коледжу економіки та харчових технологій.


Модераторка заходу Оксана Криловська коротко розповіла юнакам про біографію Тетяни Дмитрівни і зазначила, що у доробку авторки є вірші для дорослих та дітей, а також цікаві та пригодницькі казки.

Родзинкою літературної зустрічі стало авторське читання рукопису поеми “В коралових давніх-прадавніх лісах...”, в якій, як зауважила пані Тетяна, відображено причинно-наслідковий зв’язок сучасних українських подій і життя мешканців річкових ставків.

Юнаки запитували про її перший вірш, чи працювала за фахом та чи згодна автор з твердженням, що творчість допомагає відкривати багато дверей, в тому числі у серце.

Ведуча побажала усім гарного настрою, радості, світла, посмішок, жити в гармонії з собою та світом та висловили сподівання, що творча дружба між автором і МОБЮ буде такою ж міцною і продуктивною, як і раніше.


У Миколаївську обласну бібліотеку для юнацтва завітала письменниця Тетяна Свірська [Електронний ресурс] // Свідок.info. — Електрон. дані. — Режим доступу: https://svidok.info/ru/evidence/51472. — Назва з екрана. — Дата публікації: 20.03.2021. — Дата перегляду: 22.03.2021.

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.