Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Давайте познайомимось Про нас пишуть Івашко О. Миколаїв: Живопис з валяної вовни [Електронний ресурс] // Голос України. — 2023.

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Давайте познайомимось - Про нас пишуть

У Миколаївській обласній бібліотеці для юнацтва відбулася персональна виставка майстрині та журналістки Олени Міщенко (на знімку).

 

В експозиції під назвою “Така незвичайна акварель” Олена презентувала свої нові роботи, які виготовлені в техніці “валяння вовни”. “Картини просто вражають. Яскраві і живі — від них просто неможливо відвести погляд. Здається, що мімімішні котики зараз виплигнуть до тебе з робіт, а польові квіти похиляться від подиху південного вітру", — поділилася враженнями одна з організаторок виставки, творча людина Руслана Сікаленко.


Цікавість до творчості Олена Міщенко виявляла з дитинства. Захоплювалась малюнком, паперовою пластикою, вишивкою та плетінням. З роками потяг до прекрасного лише зміцнів і урізноманітнився. Філолог за освітою, Олена з 2010 року самостійно опанувала такий вид мистецтва, як фелтинг, або валяння з вовни. Відтоді майстриня виготовляє іграшки, жіночі прикраси та елементи одягу саме в цій техніці. Але перевагу у своїх роботах усе ж віддає пейзажам, квітковим композиціям, а створені нею зображення тварин і птахів пронизані теплом і добром до всього живого.

Олена Івашко


Івашко О. Миколаїв: Живопис з валяної вовни [Електронний ресурс] / Олена Івашко // Голос України : газета Верховної Ради України. — Електрон. дані. — Режим доступу: http://www.golos.com.ua/news/177865. — Назва з екрана. — Дата публікації: 03.04.2023. — Дата перегляду: 04.04.2023.

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.