Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Давайте познайомимось Про нас пишуть Юні миколаївці прийняли участь у фут-квесті «Історичний Миколаїв» [Електронний ресурс] // СВІДОК.info. — 2023.

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Давайте познайомимось - Про нас пишуть

Юні миколаївці прийняли участь у фут-квесті «Історичний Миколаїв»

Відбувся п’ятнадцятий краєзнавчий фут-квест «Історичний Миколаїв». Організаторами заходу стала Миколаївська обласна бібліотека для юнацтва, Благодійний фонд “Індиго” за підтримки Управління молоді та спорту Миколаївської обласної військової адміністрації.


Цього разу команди досліджували вулицю Велику Морську. Для всіх учасників це був дебют, жоден ще не брав участі в подібних змаганнях. Тим більшим був їхній дослідницький азарт, міцнішим командний дух і сильнішим бажання перемогти.

«Отож, отримавши необхідні настанови від координаторки квесту Оксани Криловської, ознайомившись з правилами гри і технікою безпеки, команди стартували. Традиційним місцем початку квесту і його фінішною локацією є бібліотека для юнацтва. Квестери рушили Великою Морською на пошуки десяти локацій, виконуючи різноманітні завдання. Команди самі обирали, в якій послідовності виконувати завдання. Головне — виконати його правильно, визначити локацію, зробити командне селфі, отримати 10 фрагментів пазлу від координаторів, всією командою фінішувати і скласти з одержаних на локаціях пазлів картину миколаївського художника Олександра Покосенка, на якій зображена будівля, де зараз розташована бібліотека», — зазначили організатори.

Перше місце, зі встановленим абсолютним рекордом в швидкості проходження маршруту і правильності виконання завдань квесту, посіла команда «Корабели». Другими фінішували гравці «Олімпу», бронзу виборола команда «Лампочка». В номінації «Шалена фотозйомка» перемогли квестери з «Монако».

«На завершення – традиційне фото на згадку, подяка організаторам і очікування нових квестів вулицями рідного міста. Дякуємо ЗСУ за те, що маємо можливість працювати, бути вдома і вперше від початку повномасштабної війни (і вп’ятнадцяте загалом!) провести наш фут-квест «Історичний Миколаїв». Слава Україні!», — йде мова у повідомленні.

Всі учасники отримали грамоти за участь, переможці були нагороджені дипломами, класними призами і солодкими подарунками.


Юні миколаївці прийняли участь у фут-квесті «Історичний Миколаїв» [Електронний ресурс] // СВІДОК.info. — Електрон. дані. — Режим доступу: https://svidok.info/uk/evidence/71025/ — Назва з екрана. — Дата публікації: 29.04.2023. — Дата перегляду: 02.05.2023.

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.