Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Давайте познайомимось Про нас пишуть У Миколаєві відкрито виставку фотографій та дитячих малюнків «Спортивна дитина — здорова країна» // http://noc-ukr.org — 2012. — 30 жовтня.

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Давайте познайомимось - Про нас пишуть

У Миколаєві відкрито виставку фотографій та дитячих малюнків «Спортивна дитина — здорова країна»

У виставковій залі Чорноморського державного університету ім. Петра Могили відбулося відкриття виставки фотографій та дитячих малюнків «Спортивна дитина – здорова країна». Авторами світлин виступили Андрій Шаповаленко, Марія Добрінова, Олександр Сокуренко, Світлана Топчий, Олена Шандригіна.

Експозиція демонструє спільну партнерську роботу комісії Національного олімпійського комітету України «Спорт та навколишнє середовище», Миколаївського обласного благодійного фонду «Індиго» та обласної бібліотеки для юнацтва з дітьми з малозабезпечених сімей, соціально незахищеною молоддю.

Після презентації виставки відбувся круглий стіл «Взаємодія екологічного і спортивного руху на Миколаївщині» в рамках відзначення Міжнародного дня Чорного моря. Його відкрив ректор ЧДУ ім. Петра Могили, доктор технічних наук, професор Л. Клименко.

Презентувала роботу комісії Національного олімпійського комітету України «Спорт та навколишнє середовище» і її голова Інга Бабакова. Під час круглого столу були розглянуті питання розвитку спорту і формування культури здорового способу життя в регіоні.

 

Источник http://noc-ukr.org

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.