Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Давайте познайомимось Про нас пишуть 26 жовтня о 11.00 годині у виставковій залі відбулося відкриття виставки фотографій та дитячих малюнків «Спортивна дитина – здорова країна» // http://www.chdu.edu.ua — 2012.

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Давайте познайомимось - Про нас пишуть

26 жовтня о 11.00 годині у виставковій залі відбулося відкриття виставки фотографій та дитячих малюнків «Спортивна дитина – здорова країна»

26 жовтня о 11.00 годині у виставковій залі Чорноморського державного університету імені Петра Могили відбулося відкриття виставки фотографій та дитячих малюнків «Спортивна дитина — здорова країна». Автори виставки: Шаповаленко Андрій, Добрінова Марія, Сокуренко Олександр, Топчій Світлана, Шандригіна Олена.

Експозиція демонструє роботу комісії НОК України «Спорт та навколишнє середовище», Миколаївського обласного благодійного фонду «Індиго» та Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва з дітьми з малозабезпечених сімей протягом трьох років. Заходи проводилися за участю відомих спортсменів Миколаївщини: Бабакової Інги, Машкіна Олега, Іллі Кваші, Олександра Сатіна. Взагалі, на Миколаївщині було проведено 16 еколого-спортивних фестивалів. Виставка була проведена за підтримки Управління сім’ї та молоді Миколаївської облдержадміністрації.

Після урочистого відкриття виставки в ЧДУ ім. Петра Могили був проведений круглий стіл присвячений взаємодії екологічного і спортивного руху на Миколаївщині, в рамках відзначення Міжнародного дня Чорного моря. З вітальним словом виступили Інга Бабакова (голова комісії «Спорт та навколишнє середовище» НОК України) та Леонід Клименко (ректор ЧДУ ім. П. Могили, доктор технічних наук, професор).

Потім всім присутнім була презентована робота комісії НОК України «Спорт та навколишнє середовище». Також, про культуру здорового способу життя у «Могилянці» розповіла Димова А.М. (зав. Кафедри фізичного виховання та спорту ЧДУ ім. П. Могили). Гості та учасники круглого столу прослухали лекцію на тему «Спорт та екологія: аспекти взаємодії». Лекцію читала Лебідь С.Г., к.пед.н., доцент, декан факультету еколого-медичних наук ЧДУ ім. П. Могили.

 

Источник http://www.chdu.edu.ua

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.