Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Інформаційно-ресурсний центр Молодіжна колегія Гарні перспективи для розвитку молоді громади [Електронний ресурс] // Дорошівська громада Вознесенський район, Миколаївська область. — 2017.

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Інформаційно-ресурсний центр - Молодіжна колегія

Гарні перспективи для розвитку молоді громади

17 жовтня в Доршівській ОТГ відбулася зустріч Голови Молодіжної колегії Миколаївської області — Дениса Яковуника і Голови юр.департаменту МК — Ірини Романової з Головою громади — Олександром Ігнатовим, з приводу створення консультаційно-дорадчого органу при сільській раді.

На зустрічі були присутні Грищенко Тамара Василівна — юрист сільської ради, Лобас Лілія Олександрівна — бухгалтер сільської ради, Горковська Тетяна Миколаївна — психолог ЗОШ, Волощин Юрій Сергійович — активіст молодіжного руху.

Розглянули питання щодо правових норм створення Молодіжної колегії при Дорошівській громаді, поспілкувалися та переглянули у Youtube акції, що проводяться для молоді. Олександр Ігнатов наголосив, що його дуже цікавлять проблеми молоді і що у селі є певні ноу-хау у залученні молоді на акції і квести. Звісно ж, пройшлися з гостями по Дорошівці з екскурсію, показавши будинок культури, бібліотеку, чудовий ліс, зони відпочинку та багато чого іншого.

“Дуже приємно, що пан Ігнатов це перший Голова ОТГ, який активно підтримав нашу ідею щодо створення консультаційно-дорадчого органу. Ми приїхали сюди з документами, на основі яких існує МК, і презентували діяльність консультаційно-дорадчого органу і які є перспективи. Ми розповіли, що є конкурс проектів/програм від Управління з питань молоді та туризму ОДА, що є дуже багато можливостей для розвитку молоді у селі, що потрібно об'єднувати зусилля і працювати разом. Координатором цієї зустрічі була Тетяна Ігнатова — представник активної частини молоді громади, помічник Голови МК, стипендіат Миколаївського міського голови. Дуже дякуємо за теплу, гостинну атмосферу і цікаву бесіду. Я сподіваюсь, що до кінця цього року на сесії сільської ради буде прийнято рішення щодо створення Молодіжної колегії при Дорошівській громаді”, — розповів Денис Яковуник.

Тож запрошуємо небайдужу та активну молодь Білоусівки та Дорошівки до співпраці у створенні діючої молодіжної колегії для розвитку та добробуту нашої ОТГ.


Гарні перспективи для розвитку молоді громади [Електронний ресурс] // Дорошівська громада Вознесенський район, Миколаївська область. — Електрон. дан. — Режим доступу : http://doroshivska-gromada.gov.ua/news/11-16-35-23-10-2017/. — Назва з екрана. — Дата перегляду : 25.01.2018.

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.