Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Кузьмінська В. В. Доля вибрала нас (Кривоозерська ЦБС)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

Згідно Указу Президента України “Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні” встановлено щорічне відзначення 20 лютого Дня Героїв Небесної Сотні. 19 лютого в читальній залі районної бібліотеки пройшла година-реквієм “Доля вибрала нас”, присвячена тим, хто в боротьбі за волю і кращу долю України не дожив до сьогоднішнього дня, цвіту нашого народу, його славним синам і донькам, які у розквіті сил віддали за Україну свою молодість, і найдорожче — життя.

 

alt

 

alt

Ведуча заходу Ріта Вусатенко пов’язала сучасність з історією України: мужніми козаками, героїчними січовими стрільцями, партизанським рухом опору в роки Великої Вітчизняної війни, молодими героями Крут. На екран проектувались фотографії всіх невинно убієнних на Майдані рік тому. Під мелодію гімну Небесної сотні “Пливе кача” ведуча запалила свічу і передала її учнівській молоді. Хвилиною мовчання присутні вшанували Героїв Небесної Сотні.

 

alt

 

alt

На годину-реквієм були запрошені головний спеціаліст сектора культури Кривоозерської РДА Галина Лисканич, учні 11-ї групи професійно-аграрного ліцею з класним керівником Мариною Лаврик, яка висловила вдячність працівникам бібліотеки за змістовний захід та наголосила на тому, що 11 група ось уже 3 роки є активними відвідувачами усіх заходів, які проводяться в районній бібліотеці.

 

alt

Валентина Кузьмінська, методист Кривоозерської ЦБС

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.