Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Кузьмінська В. В. Відкритий урок у бібліотеці (Кривоозерська ЦБС)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

1 вересня, в перший день осені та День знань, до районної бібліотеки на годину державності “Україна — єдина країна” завітали першокурсники Кривоозерського професійного аграрного ліцею з майстром Світланою Василівною Білаш.
alt

Перед початком заходу бібліотекар Ольга Баранова розповіла молоді про бібліотеку, її фонд, послуги, роботу Центру вільного доступу до мережі Інтернет.

Ведучі заходу, бібліотекар юнацької кафедри видачі літератури Ріта Вусатенко та бібліограф Алла Лаврик, розповіли про історичне походження державних символів України та символів рідної Кривоозерщини. З учнівською молоддю зіграли в гру-вікторину «Чи знаєте ви свою державу?». Багато цікавого дізналися присутні з історії рідного краю, зокрема про «7 чудес Кривоозерщини». Додали святкового настрою відеокліпи сучасних українських пісень.
alt
Наприкінці заходу бібліотекарі роздали листівки з квітками жовтого та блакитного кольорів, а потім запропонували учням спрогнозувати майбутнє України на найближчі три роки, записати своє побажання й прикріпити свою квітку вздовж кордону на мапі України.

Бібліотекарі підготували книжкову виставку “Всім серцем любіть Україну свою”, на якій були представлені видання, що знайомлять з основними етапами становлення державності України, історією походження державних символів.
alt

В. Кузьмінська, методист Кривоозерської ЦБС

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.