Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Бібліотеки Веселинівської ЦБС взяли участь у проведенні обласної акції «Обережно – амброзія!»

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

Бібліотеки Веселинівської ЦБС прийняли активну участь в проведенні обласної акції — молодіжного інформаційного патруля «Обережно – амброзія!».

В Веселинівській центральній районній бібліотеці підготовлено та надруковано інформаційний буклет «Обережно! Амброзія полинолистна».
   
Для інформування населення про шкідливість квіткового пилку амброзії, а також методи боротьби з цим бур’яном проведено ряд масових заходів. Цікаво пройшла година інформації «Обережно: шкідлива рослина» для юнацтва, на якій помічник санітарного лікаря по гігієні дітей та підлітків Кот Юрій Богданович змістовно розповів про саму рослину і шкоду, яку вона приносить людям.

На «круглому столі» «Людина і амброзія: проблеми співіснування» були присутні заступник санітарного лікаря Ковбасинська Т.М., сімейний лікар Марфенко Т.М. та активні читачі – члени громадських організацій. Обговорювалися методи боротьби з бур’яном, перша допомога при захворюванні та методи лікування. Оформлено перегляд літератури «Амброзія – яка ти?».

Сільські бібліотеки Веселинівщини не залишились осторонь цієї проблеми. В Подільській сільській бібліотеці пройшов День здоров’я «Обережно-Амброзія». Широколанівська сільська бібліотека провела день інформації «Увага! Небезпечне сусідство». Інформаційна хвилинка «Небезпека поруч» була проведена в Варюшинській сільській бібліотеці.

У всіх бібліотеках–філіях оформлено перегляди літератури та книжкові полиці «Увага: Амброзія полинолиста», «Шкідлива рослина – амброзія» та інші.
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.