Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Колесніченко Г. Вечір-присвята воїнам АТО (Первомайська ЦРБ)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

“За вами ненька Україна. Вона вам силу й гарт дає…” — під такою назвою у Первомайській центральній районній бібліотеці пройшов вечір-присвята воїнам-учасникам АТО і волонтерам, що їх підтримують. На заході були присутні студенти Первомайського політехнічного коледжу.


Гість заходу — Сергій Володимирович Лебеденко — начальник станції радіотехнічних перешкод, яка з березня 2014 року виконувала завдання за призначенням на Сході в зоні проведення АТО. Сергій Володимирович згадав про нелегкі бойові будні, міцну чоловічу дружбу, відносини з місцевим населенням.


Артем Нагорський, Микола Тележанський — цих двадцятирічних земляків- первомайців об’єднала 28 Гвардійська механізована бригада, де служили обоє, і  залізнична станція Амвросіївка Донецької області, що перевірила на мужність.  Їх розповіді про перший артобстріл, про нелегкі бойові будні, про необхідність     волонтерської допомоги та щира вдячність за підтримку зворушили і розчулили слухачів до сліз.


Про благодійну допомогу громади воїнам-землякам розповіли Ніна Володимирівна Новосадова, голова Первомайської районної організації волонтерів, та А. Гарда, заступник голови громадської організації “Майдан — Південь”. Для цих людей слово “патріотизм” не пустий звук, а поклик душі і серця, це їх життя. Вони різного віку, статі, уподобань, а єднає їх — любов до Батьківщини.


Студенти політехнічного коледжу (майбутні правозахисники) теж приєднались до волонтерського руху та сьогодні активно співпрацюють з патріотичними організаціями “Ніхто, крім нас” і “Майдан-Південь”. Вони проводять флешмоби, пісенні конкурси, ярмарки, а отримані кошти направляють на  допомогу захисникам Вітчизни.


Юнаки та дівчата схвильовано слухали спогади бійців, спілкувалися з ними й  подарувала власноруч виготовлені обереги.


Г. Колесніченко, завідуюча відділом обслуговування Первомайської ЦРБ

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.