Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Акімова О.П. День освячений коханням (Первомайська міська ЦБС)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

З кожним роком День Святого Валентина набирає все більшу популярність у нашій країні і вже стає абсолютно звичною датою в низці найулюбленіших свят. 14 лютого, у День всіх закоханих, в любові освідчуються не тільки закохані, але й навіть близькі родичі та друзі. В цей день прийнято дарувати один одному валентинки з зображенням маленьких купідонів, квітів, сердечок та інших милих святкових атрибутів.

 


Напередодні свята тисячі закоханих думають, як здивувати свою половинку і який сюрприз приготувати. Звичайно, приємно отримати барвисту валентинку зі зворушливим зізнанням або ж подарувати декоративне сердечко, але іноді хочеться чогось суттєвішого.

На початку ХІХ століття на День Святого Валентина чоловіки обов'язково дарували своїм дамам різноманітні солодощі з марципана, а також карамельки у формі серця. Кольори для цукерок підбирали спеціальні — червоно-білі, які символізують червону, яскраву пристрасть і білу чистоту почуттів. На цукерках писали ім'я коханої людини і освідчення в коханні. Невдовзі замість однієї цукерки-сердечка стало прийнято дарувати цілі солодкі набори.


Напередодні Дня Святого Валентина бібліотекарі юнацького відділу Первомайської міської ЦБС в міському сквері провели акцію «День освячений коханням». Жителів та гостей міста бібліотекарі вітали з святом, дарували валентинки і цукерки. В бібліотеці до свята організували книжкову виставку «З Днем Закоханих».


О. П. Акімова, бібліотекар юнацького відділу Первомайської міської ЦБС

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.