Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Смолєна В. Л. З Україною в серці (Врадіївська ЦРБ)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

«З Україною в серці» — за такою темою пройшла тематична година у Врадіївській центральній районній бібліотеці з учнями 11-А класу Врадіївської загальноосвітньої школи №1.


Запрошений на зустріч з учнями заступник голови райдержадміністрації І. В. Боровицький розповів молоді про єдність і неподільність України, її місце у європейській спільноті, про майбутнє України та відданість і героїзм людей, які зараз стоять на охороні її рубежів, миру і спокою у державі.



Ведучі заходу В. Л. Смолєна, Л. В. Шевчук та Л. Л. Євтушенко вели мову про події, які відбувались зовсім недавно, а також ті, які зараз тривають у гарячих точках. Учні слухали патріотичні пісні, переглянули тематичне відео та фотографії земляків — учасників АТО.



Представник волонтерського руху селища Т. Г. Боровик розповіла про збір продуктів, коштів, одягу, предметів першої необхідності для воїнів АТО, а також про акцію «Краплина життя» по збору коштів на кровоспинні ліки, організовану учнями врадіївських шкіл.

У бібліотеці був оформлений стенд «Громадянин! Допоможи Армії. Захисти Батьківщину».

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблого бійця Олександра Галущинського і всіх полеглих українських героїв.




В. Л. Смолєна, бібліотекар юнацької кафедри Врадіївської ЦРБ

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.