Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Кузьмінська В. Урок англійської мови «Найбільший мовний урок у світі» (Кривоозерська ЦБС)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

Кривоозерці долучилися до найбільшого уроку англійської мови у світі. В суботу, 28 травня, в Кривоозерській центральній районній бібліотеці було весело як ніколи. Бібліотекарі, користувачі, вчителі та учні Кривоозерської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 долучилися до встановлення світового рекорду «Найбільший мовний урок у світі».

28 кривоозерців зібралися у читальній залі районної бібліотеки аби взяти участь у найчисельнішому в історії України уроці англійської мови. Інтерактивний урок англійської мови розпочався о 13:20 та одночасно проходив по всій країні у форматі розмовного клубу і тривав 35 хвилин.

Тема вивчення одного із усталених виразів в англійській мові (would rather) та його практичного використання. Одне із правил встановлення рекорду – всі учасники повинні спілкуватися. Лідер уроку – вчитель англійської мови Кривоозерської ЗОШ І-ІІІ ст.. №1 Н. В. Чухрій із захопленням проводила захід. Впродовж 35 хвилин учасники спілкувалися між собою англійською мовою. Наприкінці уроку всі викрикнули фразу «Україна говорить англійською» - «Ukraine speaks English!» та зробили групове фото, що підтверджує кількість учасників події. Наймолодшому учаснику з числа присутніх - Бондаренку Миколі 7 років.

В уроці були задіяні: розпорядник Черепанова Р.А., директор ЦБС, секундоміри – Єреміца Іван, Алла Лаврик, фотограф Борівська Олександра, відеозйомка - Валентина Кузьмінська, переклад здійснювала Кравцова А.С. В заході взяла участь Іванова О.С., заступник директора з навчально-виховної роботи Кривоозерської ЗОШ І-ІІІ ст. №1.

Захід проходив за ініціативи громадського об`єднання GoGlobal у рамках оголошеного року вивчення англійської мови в Україні.

Кузьмінська В., методист Кривоозерської ЦБС, Лаврик А., бібліограф Кривоозерської ЦБС

 

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.