Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Мішкой О. Бібліосутінки — 2016 (Новобузька ЦБС)

Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

Вже другий рік поспіль бібліотеки Новобужжя беруть активну участь у регіональній акції «Бібліотечні сутінки». Цього року географія акції значно розширилася – у ній були задіяні всі бібліотеки системи, тим більше, що цього дня відзначалося і свято вишиванок.

Вже зранку біля центральної районної бібліотеки було гамірно і весело: лунали українські пісні, до уваги користувачів бібліотеки і жителів міста була представлена виставка здобутків громад району, організована бібліотеками-філіями. Бібліотечні працівники також взяли активну участь у проведенні Дня вишиванки.

В центральній бібліотеці експонувався прес-калейдоскоп «Твоя величність, українська преса» та виставка новинок «Україна і Європа – шлях до взаєморозуміння».

До читального залу завітали студенти аграрного коледжу на літературну годину “Вишивала мати вишиванку”: зустріч із відомою і шанованою поетесою Надією Гуржій. Студентам було цікаво послухати розповідь про становлення її як особистості, спогади про дитинство та витоки натхнення. Звучали вже відомі і зовсім нові поезії.

Зі студентами педагогічного коледжу працівники відділу обслуговування О. Кушнір та Т. Васильєва провели конкурс ерудитів «Я люблю Україну» на знання історії та традицій своєї країни. Переможці отримали солодкі призи.

Не сумували і читачі більш поважного віку – учасники клубу «Любава». За чашкою запашного чаю зустрілися вони із поетесою Ганною Сімочкіною послухати її нові твори. Гостями клубу стали заступники голови РДА Петраковський М. В. та Завальнюк Н. В. Учасники клубу залюбки поділилися спогадами про те як вони проводять час разом – не лише в стінах бібліотеки, а і мандруючи заповідними місцям рідного краю.

А біля бібліотеки вирували емоції – танці, співи, веселі конкурси. Задушевні українські пісні у виконанні нашої читачки і співачки Галини Лакоменко чути було далеко. Тому все більше і більше новобужан збиралося біля бібліотеки, де було так гамірно і весело в таку неурочну годину.

Гостями свята стали перший заступник голови райдержадміністрації Н. Завальнюк, депутат міської ради В. Крикун та депутат районної ради В. Гаврилюк.


«Бібліотечні сутінки» стають все більш популярним форматом бібліотечного заходу серед користувачів різного віку, який обумовлений часом проведення – ввечері, по закінченні робочого дня, з відчиненими дверима та з необмеженою кількістю учасників.

 
Мішкой О. А., методист Новобузької ЦБС

 

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.