Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Волох Л. Г. Шевченківські читання (Первомайська міська ЦБС)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

9 березня у читальному залі міської централізованої бібліотечної системи м. Первомайська відбулись Шевченківські читання, присвячені 203-й річниці з дня народження видатного українського письменника, поета, художника, мислителя — Тараса Григоровича Шевченка.



Під час зустрічі був продемонстрований документальний фільм «Обличчя української історії. Тарас Шевченко», також перед присутніми виступила викладач дитячої художньої школи Смольникова Олена Дмитрівна, яка розповіла про полотна Т. Шевченка і його внесок у розвиток української портретистики.

Вихованці драматичного театру «Атомс» Остапенко Тетяна і Свистун Яна читали твір «Перебендя», учні ЗОШ №15 декламували та інсценізували уривок із поеми «Катерина». Також учасники культурно-освітнього заходу переглянули відеомейк «Шевченковими рядками», у якому вірші Кобзаря читав наш земляк Микола Вінграновський.

На останок всі присутні долучилися до Всеукраїнського флешмобу «Читаємо Шевченка» і колективно прочитали уривок із поеми «Гайдамаки». Зустріч із школярами та студентами професійного технічного ліцею провела методист міської ЦБС Оксана Дорошенко.


Л. Г. Волох, бібліотекар юнацького відділу Первомайської міської ЦБС


 

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.