Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Куліш В. М. Історичний екскурс «Не забудем героїв своїх» (Братська ЦБС)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

Визволення Братського від фашистської окупації щороку є святковими днями для кожного ветерана, братчанина, жителя району. З нагоди 73-ї річниці визволення району 17 березня 2017 року в Братській центральній районній бібліотеці відбувся історичний екскурс «Не забудем героїв своїх» для учнів ПТУ-17.

Бібліотекар відділу обслуговування Антонова Н. Г. презентувала книжкову виставку «Пам’ятаємо та збережемо». На виставці представлені книжкові видання про лихоліття Другої світової війни, визволення Братського від фашистської окупації.

Бібліотекар читального залу Команівська Н. В. розповіла про роки проведенні в чорній окупації, про братчан, які чинили опір ворогам, антифашистський рух, що поширювався у районі та про історію героїчного визволення Братського частинами 113-ї стрілецької дивізії Другого українського фронту. Для учасників заходу бібліотекарі продемонстрували документальний кадри відступу фашистських військ з Братського.


В. М. Куліш, методист Братської ЦБС



 

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.