Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи В серцях у кожного безсмертний 45-й! (Баштанська ЦБС)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

Все далі і далі відходять грізні і важкі роки Другої світової війни, але не згасає пам’ять про тих, хто віддав своє життя і захистив рідну землю від ворогів.

4 травня до 72-ої річниці Великої Перемоги в Баштанській центральній районній бібліотеці відбулася година пам’яті «В серцях у кожного безсмертний 45-й!», присвячена пам’яті наших дідів і прадідів, пам'яті вічно молодих солдатів і офіцерів, що мужньо боролися з ворогом і перемогли, пам'яті тих, хто поліг смертю хоробрих, пам'яті всіх, чиї серця обпалила Друга світова війна.

На захід до бібліотеки завітали ветерани війни Борисов П. П. та Годових І. А., голови районної та міської організацій ветеранів війни і праці Андрєєва Л. В. і Зюзько Г. С., голова районної спілки в’язнів-жертв нацизму Семененко В. Г., голова районної громадської організації учасників АТО Олійник А. В., секретар міської ради Луценко Л. І., депутат міської ради Гомерська І. П., учні 7-х класів ЗОШ №2, учні 10-А класу ЗОШ №1 разом з вчителями Варецою І. Я. та Рясик Л. В., партнери та друзі бібліотеки.

В фойє бібліотеки була оформлена книжкова виставка-експозиція «Живе перемога в серцях поколінь», на якій представлена велика добірка книг про події Другої світової війни.

Ведучі Озерова І. Г. і Шкарбан Л. Є. розповіли учасникам заходу про ті страшні часи, коли нашу землю накрила чорним крилом війна та про внесок Баштанщини в нашу спільну перемогу. В історії краю золотими літерами вписані імена земляків, які відзначені високим званням «Герой Радянського Союзу». Про їх життя і подвиги розповіла провідний бібліограф Баштанської ЦРБ Іщенко Н. В.

Зворушливою була розповідь про присутніх ветеранів голови районної організації ветеранів війни і праці Андрєєвої Л. В. Щирими і теплими словами привітали дорогих ветеранів Олійник А. В., Луценко Л. І. та директор Баштанської ЦБС Борщевецька Г. І.

На заході лунали пісні воєнної пори у виконанні партнерів бібліотеки – працівників районної музичної школи Сушицького О. М. та Стоянової В. Г. Емоційним було звернення до молодого покоління ветерана війни Борисова П. П., який прочитав вірш В. Сергеєва «Фронтовики, наденьте ордена» та побажав всім присутнім миру і благополуччя.

Пам'ять загиблих воїнів всі учасники заходу вшанували хвилиною мовчання.

Час швидкоплинний. Роки відлітають у вічність, залишаючи все далі і далі від нас біль тієї війни, але не згасає пам’ять про тих, хто ціною власного життя захищав свою країну, майбутнє своїх дітей, наше з вами сьогодення. «Ніхто не забутий, і ніщо не забуте!..».


 

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.