Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Кузьміна О. М. Всеукраїнський конкурс-виставка дитячих малюнків “Сторінками книг Чингіза Айтматова” (КЗ “Публічна бібліотека” Веселинівської селищної ради)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

Бібліотеки-філії КЗ “Публічна бібліотека” Веселинівської селищної ради взяли участь у Всеукраїнському конкурсі-виставці дитячих малюнків “Сторінками книг Чингіза Айтматова”.


Конкурс, присвячений 90-річчю з дня народження видатного киргизького письменника та ініційований Національною бібліотекою України для дітей з метою популяризації серед дітей літературної спадщини Чингіза Айтматова та розширення знань про історію, культуру, літературу Киргизької Республіки. Конкурс проходить у два етапи. Перший етап (11 квітня — 30 вересня) проходить на обласному рівні, другий, підсумковий — з 1 жовтня по 31 листопада у Києві.

У Порічанській бібліотеці-філії перед оголошенням конкурсу було проведено літературну годину “Чингіз Айтматов — дітям” та оформлено книжкову викладку «Герої книг Чингіза Айтматова». До участі в обласному етапі конкурсу відібрано дві роботи: малюнок 11-річної Валерії Гранченко до твору «Мати-олениха» та роботу 9-річної Мілени Славич до оповідання «Чипалак».



У Зеленівській бібліотеці-філії було оформлено книжкову полицю «Творчість Чингіза Айтматова». Серед наданих на конкурс робіт переміг малюнок 16-річної Ольги Мендус (до твору “Білий пароплав”).

Роботи, відібрані до участі на обласному рівні, було надіслано до Миколаївської ОДБ ім. В. О. Лягіна.

Після визначення переможців Конкурсу у НБУ для дітей буде створено виставкову експозицію робіт учасників, під час відкриття якої відбудеться оголошення підсумків та урочисте нагородження переможців. Даний захід відбудеться 19 грудня 2018 року в Києві.




О. М. Кузьміна, бібліограф КЗ “Публічна бібліотека” Веселинівської селищної ради

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.