Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Творча лабораторія для фахівців З досвіду роботи Косій А. А. До дня народження міста Снігурівки (Снігурівська ЦБС)

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Творча лабораторія для фахівців - З досвіду роботи

День міста — особливе свято, воно об'єднує усіх, кому дорогий рідний край. 5 жовтня у Снігурівській районній бібліотеці ім. В. Бойченка для учнів Снігурівського професійного ліцею була організована краєзнавча подорож під назвою «Відкрий для себе Снігурівський край». На захід було запрошено почесного гостя міста, ветерана Другої світової війни Шевцова Олександра Івановича, журналіста, працівника районного історико-краєзнавчого музею Зайця Анатолія Володимировича, пенсіонера Захарова Леоніда Денисовича та начальника відділу активної підтримки Снігурівської філії Миколаївського обласного центру зайнятості Хижняк Олену Вікторівну.

Присутні дізналися про історію виникнення нашого міста та про відомих особистостей, які зробили величезний внесок у заснування і розвиток Снігурівки.

До уваги учнів було представлено книжково-ілюстративний перегляд літератури: «Нагадати про те, що було, описати те, що є...». Серед усіх виставок не можна було не помітити цікаву, яскраву фотовиставку «Рідний край – моя Снігурівщина».

Учні активно брали участь у заході, задавали цікаві питання запрошеним гостям. Подорож супроводжувала мультимедійна презентація, слайд-екскурс  снігурівська прогулянка «Старими вулицями нового міста». Наприкінці заходу всім присутнім були вручені пам’ятки «Поради для молоді», тести на допомогу вибору майбутньої професії.

Бажаємо процвітання нашому місту та щасливих і талановитих людей.


А. А. Косій, директор Снігурівської ЦБС

 

Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.